invitation interactive meeting cancer and work

(voor Nederlands: zie beneden)

Within the I-KNOW-HOW project we developed an online tool to support employees in their return to work. The tool was realised in co-creation with employees with experience expertise, employers, health and work experts and will be presented in co-creation on 7 July for all parties involved and for everyone who is interested in the project. And of course, you, as reader of this post are more than welcome to attend this interactive meeting as well, at the venue itself or online.

More info on the programme in the Dutch PDF version of the invitation
Apply directly

———————————————————————————-

In het I-KNOW-HOW project is een online tool ontwikkeld om werknemers met kanker te ondersteunen bij hun terugkeer naar werk. De tool is in co-creatie met ervaringsdeskundige werknemers, werkgevers, gezondheid- en werkexperts vorm gegeven en wordt op 7 juli in co-creatie
gepresenteerd aan alle betrokkenen en geĂ¯nteresseerden. U bent van harte uitgenodigd om aan de interactieve bijeenkomst deel te nemen – dat kan ter plekke of online.

Meer informatie over het programma in uitnodiging in PDF
Aanmelden